نوشته شده توسط : مینا

پرداختن به مسئله سالمندان با توجه به تبدیل جوامع سنتی به جوامع صنعتی و تبعات اقتصادی فرهنگی اخلاقی آن بیش از پیش باید مورد توجه قرار گیرد. همچنین با توجه به این که شمار سالمندان رو به افزایش است باید توجه ویژه ای به مراقبت از سالمند و پرستار سالمند در منزل شود.
حوادث و موضوع ایمنی سالمندان از مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد همه ساله تعداد زیادی از افراد بالای 65 سال دچار زمین خوردگی و آسیب فیزیکی می شوند که بیشتر آنها در منزل و اطراف آن مثلا در حیاط خانه رخ می دهد. عوامل متعددی می تواند باعث زمین خوردن و به دنبال آن صدمه ها و آسیب شود.
خانواده محترم آیا تصور می کردید که یکی از شایعترین علت هایی که باعث ناتوانی یا حتی مرگ در سالمندان می شود می تواند زمین خوردن باشد ؟ آیا می دانید زمین خوردن سالمندان بعداز بیماری های سکته قلبی و مغزی ، سرطان ها ، عفونت های تنفسی و دیابت ، پنجمین علت مرگ در سالمندان است ؟ آیا می دانید بیشتر از نیمی از این زمین خوردن در خانه اتفاق می افتد ؟
افتادن (سقوط ) حدود دو سوم از حوادث سالمندان را تشکیل می دهد. براساس آمار،سقوط40درصددرسالمندانبالای 65سال و حدود 60 درصددر سالمندان بالای 75 سال رخ می دهد . در ایران علت 50 درصد آسیب های فیزیکی سالمندان، زمین خوردن است .
زمین خوردن سالمندان در حالی که چندان به چشم نمی آید مشکل بسیار مهمی است زیرا یا باعث ناتوانی سالمند می شود و یا به ویژه در سالمندان بالای 80 سال منجر به مرگ وی می شود . بیشترین صدمه هنگام زمین خوردن در لگن، استخوان ران و کوفتگی عضلات و گاهی شکستگی در مهره های کمر است. ترس از زمین خوردن دوباره به دنبال یک بار زمین خوردن از عوامل بی تحرکی و نگرانی در سالمندان است که آن هم عواقب بد و زمین گیری در سالمندان را به دنبال دارد.
ناتوانی سالمند در خانواده باعث مشکلات بسیار زیادی هم برای خانواده و هم برای سالمند می شود . اگر زمین خوردن باعث ناتوانی سالمند شود اولا سالمند برای کارهای شخصی وابسته به شما خواهد شد و علاوه بر اینکه یک نفر مدام باید در کنار او باشد مجبور خواهید شد هزینه گزافی پرداخت نمایید. با همه این تفاسیر وابسته شدن سالمند به خانواده باعث مشکلات روحی و روانی بدخلقی و افسردگی او خواهد شد .
بنابراین می توان با مراقبت بیشتر در منزل و ترجیحا بهره گیری از پرستار سالمند در منزل از مراکز تخصصی و با مجوز رسمی و مناسب سازی محیط زندگی سالمند از این مشکل به ظاهر بی اهمیت ولی خطرناک جلوگیری کرد
.
چرا سالمندان زمین می خورند ؟

دو علت مهم زمین خوردن در سالمندان یکی مصرف داروها ، مشکلات جسمی و روحی مربوط به خود آنهاست و دیگری به دلیل نامناسب بودن فضا و چیدمان و محیط خانه و محل زندگی سالمند است . بنابراین با مناسب سازی فضای خانه می توانیم از مشکل مهم زمین خوردن جلوگیری کنیم .
سالمندان ممکن است به خاطر مشکلات پروستات یا مصرف بعضی داروها یا مشکلات کلیوی در طی شب چندین بار دستشویی بروند . از طرفی ممکن است مشکلات بینایی داشته باشند یا به خاطر استفاده از داروهای خواب آور و آرامبخش ، دچار کاهش هوشیاری شوند و دقت آنها هنگام راه رفتن در منزل کاهش یابد . برخی داروها مثل داروهای قلبی ممکن است باعث افت فشارخون وضعیتی ایجاد کند یا داروهای دیابت باعث افت قند شده و باعث سقوط سالمند شوند . از دلایل دیگر زمین خوردن سالمندان، مشکلات مفصلی ، ضعف و درد در عضلات و استخوا ن هاست که باعث اشکال در راه رفتن آنها می دهد و باعث زمین خوردن آنها می می شود.
شرایط محیط زندگی سالمندان، از فرش و کفپوش اتاق تا نور کافی در پله ها و اتاق محل زندگی، در سلامت جسمی و فیزیکی آنها بسیار موثر است. با استفاده از کفپوش های مناسب برای اتاق، نورپردازی مناسب و پله ها و ایجاد تغییراتی کوچک در چیدمان وسایل منزل، می توان محیط را به نحوی مناسب برای زندگی سالمند آماده کرد تا امکان زمین خوردن و آسیب فیزیکی به حداقل برسد
.
ویژگی های اتاق خواب سالمند:

اتاق حتما دارای پنجره باشد و فضا کافی برای حرکت دادن و جابجا کردن ویلچر موجود باشد. و حتما حمام در اتاق سالمند یا نزدیک به آن باشد. کنار یا بالای تخت سالمند زنگ قرار بگیرد تا در صورت نیاز سالمند به کمک اهالی خانه و پرستار سالمند در منزل بلافاصله متوجه شوند. همچنین نور کافی برای مطالعه سالمند در رختخواب فراهم شود.

سرویس بهداشتی مطلوب سالمند:

طراحی این مکان باید به صورتی انجام شود که حرکت ویلچر به راحتی امکا پذیر باشد. وامکانات مناسب برای افراد معلول نیز در نظرگرفته شود.
سینک ها نیز باید دارای شیر آب گرم وسرد باشند و در کنار کلیه دیوارها میله های حمایتی موجود باشند که سالمند بتواند با کمک گرفتن از آنه به راحتی حرکت کند.
وجود زنگ در این محیط ها نیز برای باخبر شدن پرستار سالمند در منزل از درخواست کمک سالمند ضروری است
.سالن و اتاق نشیمن:

باید دارای نور کافی بوده و همچنین دور تا دور دیوارها همانند سرویس بهداشتی دارای میله باشد تا سالمند بتواند برای راه رفتن و حرکت کردن از آن ها کمک بگیرد. همچنین وجود یک کاناپه راحتی برای استراحت سالمند بسیار ضروری است. همچنین تا جای ممکن استفاده از سرامیک و سنگ برای کف سالن ها می تواند برای مراقبت از سالمند خطرساز باشد و خطر شکستگی و افتادن را افزایش می دهد. و استفاده از موکت حداقل در مسیر حرکتی سالمند می تواند به مقدار قابل توجهی این خطرات رو کاهش دهد. در تمامی پنجره ها نیز وجود نرده بسیار ضروری است.
در نهایت با رعایت موارد گفته شده و همچنین توجه به نیازهای روانی و عاطفی سالمند مراقبت از سالمند و پرستار سالمند در منزل بسیار ساده تر شده و منجر به بهبود کیفیت زندگی این عزیزان خواهد شد



:: بازدید از این مطلب : 45
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 27 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مینا

بیشتر افرادی که تحت مراقبت قرار می گیرند، محیط خانه را ترجیح می دهند. از بین حدود ده میلیون سالمند آمریکایی که تحت مراقبت قرار دارند، حدود هفت میلیون در خانه ی خود یا در خانه ی یکی از اعضای خانواده یا یکی از دوستان هستند (به همراه پرستار سالمند یا بدون پرستار سالمند نوعی از نگهداری سالمند در منزل ).

بیشتر افراد سالمند خانه شان را به زندگی در یک مرکز مراقبت از سالمندان ترجیح می دهند. آن ها در محیط های آشنا احساس امنیت و آرامش می کنند و خانه بهترین مکان برای حمایت از آن هاست.

اغلب تصمیم به نگهداری سالمند در منزل، با توجه به سرمایه ی در دسترس گرفته می شود. برای یک زن بسیار به صرفه تر است که همسرش را در خانه نگه دارد تا این که ماهیانه 3 تا 6 هزار دلار به یک مرکز مراقبت از سالمندان بپردازد! همچنین برای یک دختر، بسیار کم هزینه تر و دوست داشتنی تر است که مادر بیوه اش را به خانه ی خود بیاورد به جای اینکه او را به مرکز مراقبت از سالمندان ببرد. به علاوه نگهداری از والدین یا همسرمان امری است که ما آن را وظیفه ی اخلاقی خود می دانیم. یک پرستار سالمند خوب یاور خوبی در انجام این وظیفه خواهد بود.

برای بسیاری از سالمندانی که تحت مراقبت های طولانی مدت قرار می گیرند،جهت نگهداری سالمند خانه یک محیط ایده آل است. اگرچه آن ها در خانه بستری هستند اما می توانند به زندگی فعال خود ادامه دهند؛ به کلیسا بروند، با نوه های خود بازی کنند، بنویسند و علایق خود را دنبال کنند و اگر پرستار خوبی انتخاب کنند، از هم‌نشینی با پرستارشان لذت ببرند. مراقبت از سالمندانتان که یا توسط خودتان یا توسط پرستار سالمند انجام می‌شود ممکن است شامل گهگاهی تمیز کردن خانه و خرید باشد. همچنین کمک به این که سالمندانتان از تخت خواب بلند شوند، لباس بپوشند و حمام کنند.

نیاز به کمک مداوم به یک سالمند در فعالیت های روزانه اش یا نیاز به مراقبت گسترده تر ، نگهداری سالمند در منزل را غیرممکن می سازد. این وضعیت منتهی به پیدا کردن یک محل نگهداری دیگر برای سالمندان می شود. گزینه دیگر بازهم کمک گرفتن از یک پرستار سالمند مجرب و دلسوز است.

اگر سرمایه ی کافی برای استخدام پرستاری که به خانه بیاید داشته باشیم، نیازی به انتقال آن ها به مرکز مراقبت از سالمندان نیست.

با برنامه ریزی و تهیه ی سرمایه ی لازم برای نگهداری سالمند در منزل ، نیازی نیست که عزیزمان را به مرکز مراقبت از سالمندان ببریم. قدری تدبیر می‌خواهد و نظم!



:: بازدید از این مطلب : 36
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 20 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مینا

پرستاری از کودک نعمتی برای والدین است و می تواند به زودتر مستقل شدن کودک کمک کند که شود اما شما باید او را خوب بشناسید. پرستار کودک برای نشستن در کنار کودک که شب خواب است و بیدار نمی شود، کافی است که عاقل و قابل اعتماد باشد ولی برای نوزادان وکودکان زیر پنج ماه که ممکن است شب بیدار شوند، پرستار کودک باید کسی باشد که او را بشناسند و دوستش داشته باشند. اغلب بچه ها هنگام بیدار شدن از خواب در صورت دیدن فردی غریبه، وحشت زده می شوند.

دقت کنید برای پرستاری از کودک، پرستار باید بچه ها را دوست داشته باشد و زبان شان را بفهمد و با مهربانی با آن ها رفتار کند. بنابراین قبل از مشغول به کار شدن، پرستار کودک را استخدام کنید تا در خانه باشید و رفتارش را ببینید. می توانید در مورد پرستار کودک از طریق آژانس های قابل اعتماد، اقدام کنید.

پرستاری بیشتر از سن، به بلوغ و روحیه مرتبط است. بهتر است برای این که کارها درست انجام شوند، برای پرستار کودک دفتر یادداشتی تهیه کرده و کارهای روزمره کودک و چیزهایی را که ممکن است به زبان خودش بخواهد، شماره تلفن های همسایه و پزشک برای کمک در مواقع اضطراری، ساعات خواب، جای کهنه ها، لباس خواب ها و سایر لوازم ضروری و هر اطلاعاتی را که به پرستار کودک برای بهتر انجام دادن کارش کمک می کند، بنویسید. از همه این ها مهم تر شناخت شما از پرستار کودک و اعتماد شما به وی است.



:: بازدید از این مطلب : 36
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 19 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مینا

۱) برنامه ریزی صحیح :

وقتی شما یک کودک تنها دارید برنامه ریزی سخت است اما هنگامی که دوقلو دارید همه چیز باید در یک برنامه ریزی صحیح گنجانده شود. تغذیه و خواب کودک را طبق یک برنامه انجام دهید.پرستار کودک

۲) شما می توانید هر دو نوزاد را همزمان شیر بدهید :

اگر شما شیر دارید، می توانید هر دو بچه همزمان در هر سینه تغذیه کنید، اما این طول می کشد و به هماهنگی و صبر نیاز دارد. یکی از محققان می گوید: یکی از دوقلوها از شیر مادر و دیگری از بطری تغذیه در یک زمان استفاده کنند.

۳) یک تختخواب بچه در آغاز برای هر دو نوزاد :

دوقلوها در ابتدا قطعاً در گهواره باقی می مانند. زمانی که آن ها نزدیک یکدیگر می خوابند، خواب بهتری دارند. بنابراین یک تخت مشترک را برای آنها در نظر بگیرید تا در دوران کودکی خود در آن حرکت کنند. فقط زمانی که بزرگتر می شوند برای آنها دو صندلی ماشین در نظر بگیرید.پرستار بچه

۴) نوزادان دوقلو بیشتر احتمال دارد که مشکلات تنفسی داشته باشند :

دوقلوها به احتمال زیاد، زودتر و با وزن کم تر متولد می شوند. تولد زودرس اغلب سبب مشکلات تنفسی در ریه ی این نوزادان می شود. البته این بدین معنا نیست که دوقلوهای نارس مشکل تنفسی دارند.پرستار کودک

۵) دوقلوها همه چیز را به اشتراک می گذارند :

اگر یک دوقلو دارای یک عفونت مسری باشد، ممکن است دیگری نیز از او بگیرد. پدر و مادرهایی که دوقلو دارند زمانی که یکی از آن ها با یک بیماری مسری متولد می شود، بلافاصله بعد از تولد، آن ها را از هم جدا کنند. برای مثال زمانی که یکی از دوقلوها آبله مرغان داشته باشد، شما می توانید آن ها را از هم جدا کنید و با این کار احتمال خطر را کاهش دهید.پرستار کودک

۶) ممکن است شبیه باشند، اما رفتار آن ها متفاوت است :

تفاوت بین دوقلوها را تشویق کنید و هرگز آنها را با یکدیگر مقایسه نکنید. بیشتر کودکان دارای نقاط ضعف و قوت هستند. دوقلوها از این قاعده مستثنی نیستند. جدا شدن دوقلوها در نهایت مفید است. زیرا به نفع خودشان است و در گروه همسالان و دوستان می توانند به صورت مستقل به فعالیت بپردازند.



:: بازدید از این مطلب : 52
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 17 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مینا

در مصاحبه با پرستار بچه باید عادتهای غذایی کودک ، ویژگیهای رفتاری ، حساسیتهای غذایی و مواردی از این دست به پرستار گوش زد شود.

پیشتهاد میشود که مادر بچه در مورد محل قرار گرفتن تلفنهای تماس ضروری ، داروهای بچه ، دفترچه بیمه و … پرستار را مطلع کند تا در شرایط اضطراری پرستار به موقع به کودک کمک کند.

برای برقراری ارتباط بین کودک و پرستار بچه والدین باید به این دو نفر کمک کنند ، اگر انتخاب پدر و مادر در مورد پرستار خوب و مناسب باشد پیشنهاد می شود از تعویض پرستار فرزندشان خودداری کنند ، زیرا به دلیل دلبستگی بچه به پرستارش امکان دارد مشکلات روحی برایش ایجاد شود.

 

شرکت پاک زیست تهران ، با چندین سال سابقه و برخورداری از کادری مجرب و حرفه ای ، بهترین پرستار بچه را در اختیار دارد که علاوه بر نگهداری و مراقبت از فرزند دلبند شما ، به وی آموزشهای درسی مانند رنگها ، حروف ، اسم اشیا و… مناسب هر سنی را خواهند داد. از مهمترین ویژگی پرستاران معرفی شده توسط ما ، تحصیلات و صبر و مهربانی آنهاست که در رشد مناسب کودک شما موثر است.



:: بازدید از این مطلب : 43
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 16 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مینا

 

سالمندی دوره ای حساس از زندگی است که فرد را مستعد ابتلا به بیماری های زیادی می کند. بیماری در هر سنی سراغ انسان ها می آید اما بیماری هایی وجود دارند که خاص دوران سالمندی اند و در دوران جوانی به ندرت دیده می شوند.

بروز بسیاری از بیماری ها را می توان با معاینه های دوره ای به تاخیر انداخت یا به خوبی آنها را کنترل کرد ولی بیماری هایی هم هستند که دانشمندان با وجود سال ها مطالعات و تلاش، هنوز نتوانسته اند مانع بروز آنها شوند.

۱) آرتروز:

اصطلاح عامیانه آرتروز، همان ساییدگی غضروف مفصلی است. غضروف انسان های از ۳۵-۳۰ سالگی تغییر می کند. این پدیده فیزیولوژیک و طبیعی است. در صورتی که فشار روی غضروف به مدت طولانی زیاد باشد، غضروف تخریب و درد ایجاد خواهد شد. آرتروز درمان ندارد ولی راه هایی برای تسکین درد وجود دارد؛ مثلا بیماران به عضو دچار آرتروز فشار نیاورند.پرستار بیمار در منزل

آرتروز شایع ترین بیماری از دسته التهاب مفاصل است در این بیماری غضروف تخریب می گردد و بە تدریج از بین می رود مفاصل زانو، ران و ستون فقرات بە سبب تحمل وزن بدن بیشتر دچار بیماری آرتروز می شوند.

افزایش وزن، ژنتیک و جنسیت از مهمترین عوامل ایجاد بیمای های آرتروز میباشد و افزایش وزن و چاق بودن نیز در ایجاد بیماری آرتروز در ستون مهره، لگن و زانو تاثیر دارد بە طوریکه اگر فردی ۵ کیلو وزن کم کند درد آرتروزش نیز ۵۰ درصد کاهش می‌یابد.پرستار بیمار در منزل
اگر فردی بر اثر تصادف یا ورزش بە مفاصلش آسیب وارد شود وی بیشتر در معرض بیماری آرتروز قرار دارد.

درد مهمترین علامت آرتروزمیباشد بیمار ابتدا دچار درد مکانیکی می گردد یعنی هنگام راه رفتن مفاصلش دچار درد می گردد و گاهی نیز استخوان هایش ورم و زانوهایش آب می آورد. نوع تغذیه و رژیم غذایی در بوجود آمدن آرتروز مفاصل تاثیر بسیاری دارد مهمترین اصل در رژیم غذایی استفاده متعادل از لبنیات، گوشت، میوه و سبزیجات است. همچنین با کاهش وزن و ورزش کردن می‌توان جلوی ابتلا بە بیماری آرتروز را گرفت.
بیماران مبتلا بە آرتروز می‌توانند عمل آرتروز پلاستی انجام دهند کە عمل آرتروزپلاستی یعنی تعویض مفصل با پروتز (مفصل مصنوعی) است.
با کاهش وزن، شنا کردن، تغذیه مناسب، پیاده روی، بستن زانو هنگام ورزش کردن استفاده کمتر از پله میتوان از مبتلا شدن بە بیماری آرتروز جلوگیری کرد.
پرستار سالمند
پرستار بیمار در منزل

بیماری عمده مرتبط با سیستم مغز و اعصاب که انسان ها را در سنین بالا مبتلا می کنند. بیماری های مغز و اعصاب به ۲ گروه عمده تقسیم می شوند؛ بیماری هایی که مغز و نخاع را درگیر می کنند (مانند سکته مغزی، پارکینسون و زوال عقل) و بیماری هایی که اعصاب محیطی را درگیر می کنند (مانند ALS)

۲) سکته مغزی :

بیماری های مغز و اعصاب در هر سنی ممکن است بروز کند ولی بعضی از بیماری ها اساسا در سنین بالا و بعد از ۵۰ سالگی بروز می کنند. این بیماری ها هم انواعی دارند که گاهی در سنین پایین دیده می شوند. مثال خیلی ساده سکته مغزی است. سکته های مغزی به ۲ گروه کلی تقسیم می شوند؛ سکته هایی که به دلیل گرفتگی عروق با لخته رخ می دهند که مانع خونرسانی به مغز می شوند. این نوع از سکته ایسکمیک نام دارد.گروه دوم سکته های هموراژیک یا خونریزی دهنده هستند. در این نوع از سکته، رگ ها به دلیل بالابودن فشار خون پاره می شوند.

نتایج مطالعات نشان می دهد آقایان بیشتر از خانم ها دچار سکته مغزی می شوند. سن و جنسیت از مواردی هستند که قابل پیشگیری نیستند ولی با کنترل بیماری های زمینه ای و کاهش وزن و داشتن شیوه زندگی سالم می توان احتمال سکته مغزی را خیلی کاهش داد.

۳) پارکینسون :

پارکینسون بیماری نورودژنراتیو است؛ یعنی سلول های مغزی یا بافت مغزی عصبی تخریب می شوند. عواملی مانند التهاب، عفونت یا زمینه ارث و فامیلی و… نقشی در بروز بیماری پارکینسون ندارند. نکته بعدی و مهم تر این است که بیماری درمان ندارد و نمی توان جلوی تخریب فرایند سلولی ایجاد شده را گرفت. در بیماری پارکینسون بخشی از مغز به نام ماده سیاه که محل تجمع سلول های دوپامینرژیک است تخریب می شود.پرستار بیمار در منزل

آلزایمر (زوال عقل) :

سردسته بیماری دمانس یا زوال عقل، آلزایمر است. این بیماری با افزایش سن ارتباط زیادی دارد. اولین علامت، اختلال حافظه است. البته اختلال حافظه ای جدی گرفته می شود که با کارکرد زندگی شخص تداخل ایجاد کند. یکی از شکایت های افراد سالمند به خصوص افرادی که به افسردگی مبتلا هستند، اختلال حافظه است. این افراد از اینکه مدام دچار فراموشی می شوند شکایت دارند. اختلال حافظه ای که روی زندگی روزمره تاثیری نگذارد چندان جدی محسوب نمی شود. یکی از نکته های برجسته این افتراق سالمندانی که دچار فراموشی می شوند از سالمندانی که آلزایمر دارند، این است که در اختلال حافظه معمولی بیمار شخصا به پزشک مراجعه می کند و از اینکه بعضی چیزها را فراموش می کند شکایت دارد. در حالی که مبتلایان به آلزایمر از فراموشی شان اطلاعی ندارند بلکه اطرافیان آنها را به پزشک ارجاع می دهند.پرستار بیمار در منزل

۵) ALS :

بیماری ALS بیماری است که در آن هسته دوم عصبی و الیاف بعدی که به عضلات پیام می رسانند تخریب می شوند. درنتیجه با گذشت زمان عضلات بدن بیمار تحلیل می رود و چون هسته های دوم عصبی مغز در ساقه مغز قرار دارند و به گردن و صورت عصب رسانی می کنند بیمار دچار اختلال در بلع و حرف زدن می شود. با کهنه تر شدن بیماری، عضلات تنفسی درگیر می شوند و بیمار دچار مشکلات تنفسی هم می شود.پرستار سالمند

این بیماران دچار لاغری دست و پا و کاهش قدرت آنها نیز می شوند و در نهایت فوت می کنند. آینده بیماری خوب نیست و بقای متوسط بیماران بعد از ابتلا ۵-۳ سال است. بیماران هیچ شکایتی از گزگز، مورمور و بی حسی اعضا ندارند. شکایت بیماران فقط از نظر ناتوانی در عضلات است. بیماری ALS درمان ندارد، بعد از ۵۰ سالگی بروز می کند و سیر بیماری نسبتا سریع است.

۶) پوکی استخوان :

با افزایش سن، ماده پروتئینی و معدنی استخوان و به دنبال آن تراکم استخوانی کم می شود ولی شیوه بد زندگی، نداشتن تغذیه خوب (بدون کلسیم و مواد معدنی و پروتئین)، کمبود اشعه خورشید در محل زندگی مثل کشورهای اسکاندیناوی و نزدیک قطب، تحرک ناکافی و وجود بیماری های کلیوی و غددی و مصرف بعضی از داروها، این روند را تسریع می کند.پرستار بیمار در منزل

پوکی استخوان علامتی ندارد و فقط وقتی معلوم می شود که شکستگی در نقطه ای از بدن رخ دهد اما آزمایشی به نام سنجش تراکم استخوان وجود دارد که میزان پوکی را مشخص می کند.
در این مواقع جلوگیری از پیشرفت بیماری الزامی است چون شکستگی های دوران سالمندی به راحتی بهبود نمی یابند و ممکن است باعث از کار افتادگی بیمار شوند.پرستار بیمار در منزل

۷) بیماری های التهابی عروق :

در این بیماری عروق بزرگ درگیر می شوند. التهاب در عروق باعث مختل شدن خونرسانی می شود. عروق درگیر ممکن است در شریان آئورت یا شریان های اندام ها باشد.

بیماران با سردرد، قفل شدن فک و دردهای ناحیه شانه و گردن، خستگی، تب خفیف،کاهش اشتها و … مراجعه می کنند.

این بیماری مختص افراد بیشتر از ۵۰ سال است و معمولا زمینه ژنتیکی دارد. در تصویربرداری از عروق بزرگ، تنگی مشاهده می شود. درمان چنین بیمارانی ضروری است.

۸) فیبرومیالژیا :

علامت شاخص بیماری فیبرومیالژیا دردهای عضلانی – اسکلتی است. در بررسی های تخصصی مشکل ساختاری در استخوان ها و التهاب عضلانی دیده نمی شود و اختلال مربوط به بافت همبند است.

۹) نقرس :

نقرس بیماری التهابی مفصلی است. این بیماری از میانسالی به بعد بروز می کند و به ندرت در افراد جوان دیده می شود. علت بیماری بالا رفتن اسید اوریک خون است که باعث ایجاد کریستال هایی در خون و رسوب در مفاصل و بافت ها می شود.پرستار بیمار در منزل

اولین علامت نقرس در نیمی از بیماران تورم یا قرمزی، التهاب و سوزش در محل اتصال مفصل شست پا و پنجه است ولی بیماری در مفاصل دیگر مانند زانو، مچ و انگشتان دست و … نیز دیده می شود.



:: بازدید از این مطلب : 44
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 15 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مینا

امروزه معزل خانم های متاهل شاغل نگهداری فرزندشان به نحو احسنت است بطوریکه هم به ازنظر فکری هم از نظر جسمی به کودکشان رسیدگی شود میخواهیم تفاوت نگهداری د رمهد کودک و منزل را بدانیم

این روزها بعضی زوج های شاغل ترجیح می دهند به جای فرستادن فرزندشان به مهدکودک، پرستاری را استخدام کنند تا نگرانی های شان از بابت مراقبت و نگهداری از کودک کمتر شود.اما حضور پرستار در خانه به طور معمول با دردسرهایی همراه است و شاید مشکلاتی پیش بیاید، بنابراین بهتر است قبل از اینکه درمورد حضور پرستار در خانه تان تصمیم بگیرید، توصیه های دکتر بیات را در این زمینه بخوانید.


سن کودک

یکی از اولین نکاتی که در مورد انتخاب پرستار کودک باید درنظر گرفته شود، سن کودک است. در سنین پایین که کودک نیاز به مراقبت دارد، بهتر است پرستار کودک با مهارت های نگهداری از کودک آشنا بوده و تجربه کافی داشته باشد. به عنوان مثال پرستارانی که مادر هستند یا تجربه نگهداری از کودک را دارند، برای نگهداری از کودک گزینه مناسب تری محسوب می شوند. کودکان بزرگ تر خودشان قادر به صحبت کردن هستند و می توانند اتفاقات خانه را گزارش دهند اما در مورد کودکانی که هنوز توانایی حرف زدن ندارند کنترل شرایط اهمیت بیشتری پیدا می کند. علاوه بر این در مورد کودکان بزرگ تر توصیه می شود پدر و مادر پرستاری را انتخاب کنند که توانایی کار و بازی با کودک را داشته باشد. حتی اگر پرستار قادر باشد کارهای آموزشی انجام دهد و تجربه یا تحصیلات مرتبط داشته باشد، داشتن این قابلیت ها به مراتب بهتر است. بهترین سن برای پرستاران ۲۸ تا ۴۰ سال است.


شیوه انتخاب پرستار مناسب برای کودکان


نکاتی در مورد روز مصاحبه


زمانی که پدر و مادر از طریق موسسات یا آشنایان با پرستاری آشنا شدند، بهتر است قبل از استخدام و سپردن کودک، با او مصاحبه کنند. در روز مصاحبه انتظارات باید به طور واضح و مشخص بیان شوند. مثلا مادر بگوید که انتظار دارد پرستار چه غذاهایی را دراختیار کودک قرار دهد، آیا لازم است که خود پرستار هم برای کودک غذا بپزد، آیا باید بخشی از کارهای آموزشی را هم برعهده داشته باشد و آیا می تواند کودک را از خانه بیرون ببرد؟ عادت های غذایی کودک، ویژگی های رفتاری، حساسیت های غذایی و مواردی از این دست هم نکات مهمی هستند که باید به پرستار کودک گوشزد شود. هرقدر این توافقات واضح تر باشد امکان بروز مشکلات در آینده کمتر است. اگر این صحبت های اولیه شفاف نباشد این احتمال وجود دارد که بعد از مدتی بنا به دلایلی مشکلاتی ایجاد شود و والدین از عملکرد پرستار رضایت نداشته باشند. درنتیجه پرستار کارش را ترک کند یا اخراج شود که این موضوع ممکن است بر احساسات کودک تاثیر داشته باشد. علاوه بر این هر خانه ای قانون و خط قرمزهایی دارد که باید در مورد این نکات هم حتما با پرستار صحبت شود. پیشنهاد می شود که مادر در مورد محل قرار گرفتن تلفن های تماس ضروری، داروهای کودک، دفترچه بیمه و… پرستار را مطلع کند تا در شرایط اضطراری پرستار به موقع به کودک کمک کند.


کنترل از راه دور


در مورد کودکانی که در سنین قبل از سه سالگی هستند و توانایی صحبت کردن ندارند، بهتر است اقدامات دیگری هم در نظر گرفته شود. به عنوان مثال اگر پدر و مادر امکانات مالی خوبی دارند، خرید دوربین های مدار بسته اقدام موثری است که می تواند در نظارت کارهای پرستار تاثیر داشته باشد. درصورتی که امکان خرید دوربین مدار بسته وجود ندارد، والدین می توانند حداقل صدای پرستار را ضبط کنند. البته نکته مهم اینجاست که خود پرستار در جریان نصب دوربین یا دستگاه ثبت صدا باشد و بداند که والدین کودک، عملکرد او را کنترل می کنند. برای نظارت بر کار پرستار می توان از همسایه ها هم کمک گرفت. مادر می تواند به یکی از خانم های همسایه بسپارد تا اگر صدای گریه ممتد کودک را شنید برای پیگیری به خانه شان مراجعه کند.



:: بازدید از این مطلب : 48
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 14 فروردين 1396 | نظرات ()